Vink - Exclusief Master Distributor voor 3M™ Window Films

Waarom een raamfolie

Te warm in de zomer en te koud in de winter? Te veel nieuwsgierige blikken in uw kantoor of woning? Of wilt u uw ramen beter beschermen tegen inbraak en andere gevaren? De 3M™ Window Films bieden een breed gamma aan folies die de prestaties van uw raam gevoelig kunnen verhogen. Of het nu gaat om zonwering en energiebesparing, veiligheid en/of privacy, Vink en 3M™ hebben gegarandeerd de ideale oplossing voor u.

De 3M™ Prestige reeks zijn zonwerende raamfolies die selectief de infrarood- en UV-stralen blokkeren, waardoor de temperatuur binnen zal dalen. Zo verhoogt u het comfort én bespaart u op de energiefactuur, want de airco zal minder overuren draaien. De 3M™ zandstraalfolies bieden dan weer eindeloze creatieve mogelijkheden om op een decoratieve manier ook uw privacy te verhogen. U kan tenslotte ook kiezen voor de kwalitatieve veiligheidsfolies uit de 3M™ Ultra Safety reeks die inbraakvertragend werkt en ervoor zorgt dat glasscherven bij elkaar worden gehouden.

Ontdek op onze website deze en alle andere voordelen die de 3M™ Window Films u kunnen bieden.

3M™ is de uitvinder van raamfolies

Reeds in 1966 kreeg 3M™ haar eerste patent toegewezen voor zonwerende raamfolies. Slechts enkele jaren later, in 1969, lanceerde 3M™ ook de eerste veiligheidsfolies, naar aanleiding van de IRA-bomaanslagen in de UK. Al meer dan 50 jaar is 3M™ de echte pionier in raamfolies en leiden ze de innovatie op vlak van zonwering, isolatie, veiligheid, privacy en decoratie.
 

“Al meer dan 50 jaar blijft 3M™ voortdurend innoveren om u meer comfort en veiligheid te bieden en u te laten besparen op uw energiefactuur”

Het van oorsprong Amerikaanse 3M™ is ongetwijfeld het meest bekend als producent van de Post-It™ plakblaadjes. Maar het bedrijf is natuurlijk zoveel meer dan dat. Dankzij hun innoverende spirit en wetenschappelijke kennis kunnen ze u met hun producten op verschillende markten een oplossing aanbieden. Als uitvinder van de zonwerende en veiligheidsverhogende raamfolies, meer dan 50 jaar geleden, heeft 3M™ haar gamma sindsdien voortdurend uitgebreid en nog weten te verbeteren. Deze kwaliteit en grenzeloze drang naar innovatie en verbetering dragen zowel 3M™ als Vink hoog in het vaandel.

Expertise, kennis en projectondersteuning

Sinds 2015 is Vink aangesteld door 3M™ als “Master Distributor” voor de 3M™ Window Films in België en Luxemburg. Als hoofdverdeler van deze kwalitatieve raamfolies bieden wij u de nodige expertise en ondersteuning om een antwoord te vinden op al uw vragen en telkens de beste oplossing aan te reiken voor uw project. Zo kunnen wij voor u de thermische stress in uw beglazing en de verbetering van de energie-efficiëntie van het glas berekenen, alsook een estimatieberekening maken van hoeveel u gemiddeld jaarlijks kunt besparen aan aircokosten met de zonwerende 3M™ Window Films.

Heeft u een vraag of een specifiek project? Contacteer ons nu voor een oplossing op maat.

Netwerk aan professionele installateurs

Bovendien heeft Vink samen met 3M™ een netwerk aan Preferred Dealers voor de 3M™ Window Films uitgebouwd. Dit zijn gecertificeerde installateurs die opgeleid zijn door 3M™ en die naast hun jarenlange ervaring eveneens over de professionele tools beschikken om oa. uw glas te meten, zodat u steeds het beste resultaat bekomt op maat van uw project. Ontdek hier waar een Preferred Dealer in uw buurt gevestigd is.

Wie is Vink België

Vink is zo veel meer dan alleen maar de 3M™ Window Films. Vanuit voorraad distribueert Vink het grootste assortiment aan kunststof halffabrikaten van Europa. Dat doen we natuurlijk niet alleen binnen de Signs & Graphics wereld. Ook binnen de Industrie, Bouw en op de markt van de Glasvezelversterkte Kunststoffen kan Vink u de correcte oplossingen aanbieden. Dagelijks vertrekken de vrachtwagens van Vink België dan ook vanuit Heist-op-den-Berg om, op het juiste moment, het juiste kunststof halffabrikaat voor uw project te leveren.

Ontdek meer…

Back to top