Waarom Vink Window Films

 • Zon- en warmtewering
 • UV-wering
 • Verhogen van comfort
 • Energiebesparing
 • Raamisolatie
 • Verminderen van verblindende glans
 • Vertragen van verkleuring
 • Creëren van privacy
 • Raamdecoratie
 • Doorvalbeveiliging
 • Veiligheid bij (spontane) glasbreuk
 • Inbraakvertraging
 • Explosiewering
 • Anti-graffiti en -vandalisme
 • Anti-spionage (EMI shielding)

Voordelen Vink Window Films

Vink biedt je het meest kwalitatieve gamma aan raamfolies aan. Graag geven we je hieronder enkele redenen waarom de Vink Window Films een betrouwbare keuze voor jouw project zijn:

Professioneel advies

Compleet gamma

Energiebesparing

Verhogen van comfort

Verhogen van veiligheid

Netwerk aan professionele installateurs

Uitgebreide garantievoorwaarden

Onderhoudsvriendelijk

Krasbestendige toplaag

Weersbestendig

Snel en makkelijk

Binnen- en buitenoplossingen

Voor elk probleem de geschikte oplossing

Te warm in de zomer en te koud in de winter? Te veel nieuwsgierige blikken in je kantoor of woning? Of wil je jouw ramen beter beschermen tegen inbraak en andere gevaren? De Vink Window Films bieden een breed gamma aan folies die de prestaties van je ramen gevoelig kunnen verhogen. Of het nu gaat om zonwering en energiebesparing, veiligheid en/of privacy en decoratie, Vink heeft gegarandeerd de ideale oplossing voor jou.

De Vink keuzewijzer

De ideale oplossing in slechts enkele kliks

Vind de ideale oplossing voor je probleem met de Vink keuzewijzer. In slechts enkele kliks word je geleid naar het geschikte product voor jouw project.

Probeer de Vink keuzewijzer hier

De beste merken onder 1 dak

Met merken als 3M en Hanita biedt Vink je de meest kwalitatieve merken in de markt van raamfolies aan. De jarenlange ervaring en de grenzeloze drang om te blijven innoveren, stuwt deze bedrijven voort om je telkens te kunnen voorzien van de meest betrouwbare keuze voor je project. Het productgamma van deze merken is mooi complementair, zodat je gegarandeerd de ideale oplossing voor jouw gebouw vindt.

Wist je dat ... 3M de uitvinder is van de zonwerende raamfolies ?!

Reeds in 1966 kreeg 3M het eerste patent toegewezen voor de eerste zonwerende raamfolies. In 1969 kwamen hier de eerste veiligheidsfolies bij. Een ongelooflijk parcours van meer dan 50 jaar vol innovatie, technische kennis en de hoogste kwaliteit.

Expertise, kennis en projectondersteuning

Sinds 2015 heeft Vink haar focus verder toegespitst op Window Films om verder te groeien tot toonaangevende expert in België en Luxemburg. Als hoofdverdeler van de meest kwalitatieve raamfolies bieden wij jou de nodige expertise en ondersteuning om een antwoord te vinden op al je vragen en zo telkens de beste oplossing aan te reiken voor jouw project. Om de juiste keuze te kunnen maken, is het juiste advies namelijk van cruciaal belang. Onze technische projectondersteuning gaat dan ook verder. Vink beschikt over de nodige professionele tools om uw glastype te analyseren en hiervoor de juiste raamfolie voor te stellen. Ons advies is dan ook telkens gestoeld op uitgebreide professionele berekeningen. Zo kunnen wij de thermische stress in jouw beglazing en de verbetering van de energie-efficiëntie van het glas berekenen, alsook een estimatieberekening maken van hoeveel je gemiddeld jaarlijks kunt besparen aan aircokosten met de zonwerende Window Films uit het Vink gamma.

Netwerk aan professionele installateurs

Bovendien heeft Vink een netwerk aan Preferred Dealers voor de Window Films uitgebouwd. Dit zijn gecertificeerde installateurs die een diepgaande opleiding hebben genoten en die naast hun jarenlange ervaring eveneens over de professionele tools beschikken om oa. uw glas te meten, zodat u steeds het beste resultaat bekomt op maat van jouw project.

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top