Verhoogd comfort ook tijdens de winter

Oude beglazingen zijn een belangrijke bron van energieverlies tijdens de wintermaanden. Hierdoor gaat een aanzienlijk deel van de warmte van uw verwarming verloren, waardoor de energiefactuur vaak hoog oploopt. De isolerende raamfolies uit het Vink gamma verbeteren echter de U-waarde van het glas aanzienlijk, waardoor de warmte in de winter beter binnen blijft. Op deze manier realiseert u een mooie besparing op uw verwarmingsfacturen.

Bespaar op uw energiefactuur

De hoogtechnologische samenstelling van de All Season folies van Vink zorgen ervoor dat ze een heel jaar rond voor u werken om uw comfort te verhogen. Zo blokkeren ze een groot deel van de zonnewarmte tijdens de zomer, en houden ze de warmte beter binnen in de winter. Op deze manier bespaart u zowel op airco- als op verwarmingskosten, wat een aanzienlijke daling van uw energiefactuur kan teweegbrengen.

Aangezien deze isolerende raamfolies aan de binnenkant van het glas worden aangebracht, zijn ze voornamelijk effici├źnt op oudere beglazingen (enkel glas of dubbel glas zonder coating).

Transparant of spiegeleffect

Ook in deze reeks van isolerende raamfolies heeft u de keuze uit onopvallend transparant of een privacy-verhogend spiegeleffect. Zo kunt u kiezen voor een quasi-onzichtbare folie, die het aanzicht van uw gebouw vrijwaart en toch de werking van het glas aanzienlijk opkrikt. Dit kan belangrijk zijn voor oa. geklasseerde gebouwen waarbij het aanzicht van de gevel niet mag veranderen. Als u tegelijkertijd de privacy in uw gebouw wilt opkrikken, dan kan een All Season folie met spiegeleffect soelaas bieden.

Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Aanbevolen producten

Wij bieden isolerende oplossingen voor

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top