Efficiënte bescherming bij kans op explosies

Tegenwoordig zijn bomdreigingen spijtig genoeg een deel geworden van ons dagelijks leven. Als uw faciliteit als een hoog risico wordt beschouwd of zich in de buurt van een gebouw of event bevindt dat als een hoog risico wordt beschouwd, dan moet u overwegen om het risico van ontploffingen te beperken. De raamfolies en bevestigingssystemen van Vink verminderen rondvliegende glasscherven in het geval van een explosie, zodat u uw medewerkers en eigendommen een efficiënte bescherming kunt bieden.

Effectieve risicobeperking

Scholen, overheidsgebouwen, financiële instellingen, datacentra, grote internationale bedrijven en controversiële bedrijven kunnen een mogelijk doelwit zijn van terreur. Bovendien zijn incidentele explosies een dagelijks risico voor veel industriële, laboratorium- of productiefaciliteiten en deze komen vaker voor dan we zouden willen toegeven. Het risico dat aan dit glas is verbonden, wordt zelden overwogen. In het geval van een explosie is een van de meest voorkomende oorzaken van letsel te wijten aan rondvliegende glasscherven van geëxplodeerde ramen. Bescherm uzelf en uw medewerkers tegen rondvliegende glasscherven met Vink veiligheidsfolies en bevestigingssystemen.

Getest en goedgekeurd

Al onze veiligheidsfolies zijn getest volgens de strengste normen in de markt. Op deze manier bent u zeker van de kwaliteit en kunt u op uw beide oren slapen wat betreft de veiligheid in uw gebouw. Voor explosiewering worden de folies onderworpen aan de Bomb Blast test (GSA - ASTM - ISO16933), waarvoor de nodige certificaten beschikbaar zijn.

Raadpleeg onze experts voor meer info

Kwalitatieve explosiewerende oplossing

Bekijk de video die de efficiëntie in explosiewering van onze veiligheidsfolies aantoont.

Aanbevolen producten

Referentieprojecten

Wij bieden explosiewerende oplossingen voor

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top