Ga voor een langere levensduur van uw interieur

Interieurdecoratie en meubelstukken, kledij in winkeletalages, kunstwerken in musea, ... zijn allemaal onderhevig aan verkleuring door de zon. Pak de belangrijkste factoren van de kleurvervaging aan met de Vink Window Films en verleng zo de levensduur van uw dierbare stukken. Dit levert al snel een aanzienlijke tijdswinst en kostenbesparing op.

Vertragen van het verkleuringsproces

De vervaging van kleuren wordt voornamelijk door UV-stralen veroorzaakt, maar ook andere factoren zijn hier mee voor verantwoordelijk, zoals warmte, luchtvochtigheid, zichtbaar licht, de kwaliteit van de te beschermen producten, chemische stoffen in de lucht,... De Vink Window Films kunnen een oplossing bieden voor een groot deel van deze oorzaken, maar niet voor allemaal. Het vervagingsproces kan dus enkel vertraagd en nooit volledig gestopt worden.

Meer info over UV-wering

Uitgebreide keuze aan oplossingen

Alle Vink Window Films, ook de transparante veiligheidsfolies, blokkeren minstens 99% van de schadelijke UV-stralen. Hiermee wordt de voornaamste oorzaak van verkleuring geëlimineerd. Warmte en zichtbaar licht zijn echter ook belangrijke factoren die mee het verkleuringsproces beïnvloeden. Met een zonwerende raamfolie kunnen we ook het effect van deze factoren beperken, waardoor de levensduur van uw interieur verder kan worden verlengd. De beste oplossing voor uw project hangt af van uw specifieke wensen. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Aanbevolen producten

Wij bieden UV-werende oplossingen voor

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top