Geef hinderlijke glans geen kans

Teveel zonlicht dat door de ramen komt, geeft vaak een hinderlijke glans of glare op uw schermen (computer, smartphone, tablet, presentatiescherm, ...), waardoor deze compleet onleesbaar worden. Dit kan een groot probleem zijn in de wintermaanden wanneer de eerste zon laag aan de horizon haar kop opsteekt. Om dit grote ongemak te pareren, sluiten mensen vaak de gordijnen, waardoor al het natuurlijke zonlicht wordt geblokkeerd en articificieel licht moet worden aangestoken. Met de Vink Window Films behoort dit probleem vanaf nu tot het verleden.

Verduisterd maar niet donker

Verblindende glans is een probleem van teveel zonlicht dat door de ramen wordt binnengelaten. Om hier een oplossing voor te bieden, moet de zichtbare lichttransmissie worden teruggeschroefd. Dit kan perfect met de zonwerende raamfolies van Vink. Deze specifieke referenties geven een getint effect aan uw ramen, zonder een beklemmend gevoel te geven dat u opgesloten bent in een donkere ruimte. Zo kunt u gerust de gordijnen openlaten en genieten van natuurlijk zonlicht, en behoudt u eveneens uw mooie uitzicht naar buiten.

De keuze is aan u

Vink biedt u het breedste gamma aan oplossingen tegen verblindende glans. Zo kunt u kiezen uit binnen- of buitenfolies, gemetalliseerde of niet-gemetalliseerde folies, met of zonder spiegeleffect, en dit met verschillende zichtbare lichttransmissies. De keuze is aan u en is afhankelijk van uw specifieke wensen. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden hieronder.

Aanbevolen producten

Referentieprojecten

Wij bieden oplossingen tegen verblindende glans voor

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top