Zonwering en energiebesparing

Een belangrijke functie van ramen is dat ze natuurlijk licht binnenlaten. Dit kan er echter ook voor zorgen dat het binnen in een gebouw snel te warm wordt. Het comfort en de productiviteit van de mensen binnen zal in dat geval drastisch verlagen. Het warmteprobleem kan grotendeels verholpen worden door het aanbrengen van een zonwerende 3M™ Window Film op uw ramen. Minder warmte in uw woning of kantoorgebouw, door het professioneel aanbrengen van een 3M™ zonwerende raamfolie, betekent eveneens een aanzienlijke daling voor uw aircokosten.
Vink berekent graag voor u hoeveel u jaarlijks aan energiekosten kunt besparen met de  3M™ zonwerende raamfolies. Zo maakt u zowel een economische als ook een ecologische investering.  Contacteer ons nu voor meer informatie.

"Wist je dat ...
... het 3 tot 4 keer duurder is om de temperatuur van een gebouw 1°C te laten zakken, dan met 1°C te laten stijgen."

Ongeziene transparantie voor een ongewijzigd aanzicht van uw gebouw

Door meer dan 50 jaar aan innovatie in Window Films heeft 3M™ unieke, transparante zonwerende raamfolies ontwikkeld. Deze zonwerende folies, op basis van gepatenteerde nanotechnologie, blokkeren selectief de infrarood- en UV-stralen, terwijl ze nog een uitzonderlijk hoge lichttransmissie behouden. Bovendien bevatten deze films geen metalen. Dat betekent:

  • geen spiegeleffect
  • geen kans op corrosie
  • geen storing op wifi- of gsm-signalen
  • vrijwaring van het aanzicht van uw gebouw

Verhoogd comfort het hele jaar door

Naast het buiten houden van de hitte in de zomer, kunnen de zonwerende 3M™ raamfolies eveneens uw ramen beter isoleren in koude periodes en zo de warmte optimaal binnen houden. Ramen zijn, zoals u weet, immers de grootste bron van warmteverlies. Ook op deze manier hebben de 3M™ raamfolies een positief effect op het verlagen van uw energiekosten. Isolerende raamfolie plaatsen kan vanaf nu ook zonder het aanzicht van uw gebouw aan te passen, dankzij gepatenteerde 3M™ technologie. Het plaatsen van deze raamfolies vraagt echter wel de nodige expertise en professionaliteit. Neem snel contact op met één van onze Preferred Dealers voor een oplossing op maat van uw gebouw en uw wensen.

Geef verblindende glans geen kans

U kent het probleem van verblindende glans gegarandeerd: het hinderlijke felle zonlicht dat door het raam komt, wat uw schermen compleet onleesbaar maakt. Als gevolg worden gordijnen of blinderingen gesloten, waardoor u meer artificieel licht zal aansteken. De zonwerende 3M™ raamfolies kunnen deze lastige “glare” of verblindende glans voor u wegnemen. Zo kunt u de gordijnen gerust openlaten en kunt u blijven genieten van natuurlijk zonlicht.

Een aanbevolen oplossing tegen vervaging en veroudering

Vervaging van kleuren wordt voor 40% veroorzaakt door UV-stralen voortgebracht door de zon. Hierdoor zullen de felle, levendige kleuren van bv. uw kledij, meubels en interieurdecoratie snel flets worden. Lees hier snel verder hoe de 3M™ Window Films het vervagingsproces van uw interieur en kledij aanzienlijk kunnen vertragen. Bovendien beschermen de raamfolies van 3M™ uw huid tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. Hierdoor worden zij ten volle aanbevolen door de Skin Cancer Foundation.

Video's

Neem makkelijk en vrijblijvend contact op met een van onze 3M Preferred Dealers, voor meer informatie over welke oplossing het best bij u past.

Klik hier
Back to top