De Vink keuzewijzer voor raamfolies

Vink biedt u het meest uitgebreide aanbod aan kwalitatieve raamfolies aan. Om u te helpen de juiste oplossing te vinden voor uw project hebben wij speciaal voor u onze keuzewijzer ontwikkeld. Door enkele eenvoudige vraagjes omtrent uw situatie te beantwoorden, die overeenstemmen met uw wensen, wordt u zo geleid naar de ideale oplossing voor uw probleem.

Let op: er zijn enkele eigenschappen die minder goed combineerbaar zijn in één en dezelfde folie. Gelieve hiermee rekening te houden bij uw antwoorden en dus een keuze te maken in wat werkelijk het belangrijkste voor u is.

  • Privacy verhogen <--> Hoge lichttransmissie/transparantie
  • Privacy verhogen <--> Aanzicht van het gebouw vrijwaren
  • Privacy verhogen <--> Lage reflectie
  • Hoge reductie van verblindende glans <--> Hoge lichttransmissie/transparantie

Bovendien moeten we voor zonwerende raamfolies telkens rekening houden met de thermische stress in het glas. In sommige situaties kan het dus niet mogelijk of aan te raden zijn om de folie van uw keuze aan te brengen op uw beglazing. Contacteer ons voor een uitgebreide analyse van de thermische stress, zodat we de beste oplossing voor uw gebouw kunnen aanbieden.

 

Ga meteen van start en vind de ideale oplossing voor uw ramen:

1. Ik zoek een oplossing voor

* Alle zonwerende raamfolies van Vink blokkeren een deel van de warmte. Afhankelijk van de referentie zal de warmtewerende capaciteit van de film hoger of lager zijn (zie de technische specificaties per referentie).

** Verblindende glans is een probleem van een teveel aan zichtbaar licht dat wordt doorgelaten door de beglazing. Om dit efficiënt tegen te kunnen gaan, moet er sowieso gekozen worden voor een folie met een lagere lichttransmissie (lees: donkerdere folie).

*** Alle Vink Window Films blokkeren 98% - 99,9% van de UV-stralen (zelfs de veiligheidsfolies). De UV-stralen zijn de voornaamste oorzaak van de vervaging van uw interieur (40%), maar zijn niet de enige oorzaak. Zo wordt het vervagingsproces eveneens beïnvloed door warmte (25%), door zichtbaar licht (25%), en door luchtvochtigheid, de kwaliteit van de stoffen of producten, … Je kan de verkleuring dus nooit volledig stoppen, het proces kan enkel worden vertraagd.

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top