Kies voor veiligheid ook bij glasbreuk

Glas is een uiterst breekbaar materiaal en een ongeval is snel gebeurd. Denk aan kinderen op de speelplaats, ouderlingen in een rusthuis of bezoekers in openbare ruimtes. Eén moment van onopmerkzaamheid kan ernstige gevolgen hebben bij glasbreuk. Met de veiligheidsfolies van Vink dringt u het risico op blessures bij dergelijke ongevallen aanzienlijk terug. Zo zorgt u voor een verhoogde veiligheid én gemoedsrust.

Glasheldere veiligheid

De kwalitatieve veiligheidsfolies uit het Vink gamma zijn samengesteld uit hoogwaardig polyester dat volledig glashelder is. De speciale lijmlaag zorgt voor een diepgaande hechting op het glas, zodat de glasscherven bij elkaar worden gehouden wanneer het glas breekt. Met deze onzichtbare oplossing  verhoogt u de veiligheid in uw gebouw op een uiterst discrete manier. Dit terwijl u het risico's op blessures aanzienlijk terugdraait.

Getest en goedgekeurd

Al onze veiligheidsfolies zijn getest volgens de strengste normen in de markt. Op deze manier bent u zeker van de kwaliteit en kunt u op uw beide oren slapen wat betreft de veiligheid in uw gebouw. Voor doorvalbeveiliging worden de folies onderworpen aan de Pendulum-test (EN12600), waarvoor de nodige certificaten beschikbaar zijn.

Raadpleeg onze experts voor meer info

Aanbevolen producten

Wij bieden veiligheidsverhogende oplossingen voor

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top