Veiligheid voor u en iedereen rondom u

Glas is uiterst breekbaar. Erger is dat het versplintert wanneer het breekt, wat ernstige verwondingen tot gevolg kan hebben. Bij een ontploffing is zelfs tot 75% van de verwondingen toe te schrijven aan onder andere rondvliegende glasscherven. De veiligheidsfolies van Vink houden deze scherven bij elkaar en verminderen zo het risico op verwondingen aanzienlijk. Op die manier verhoogt u de veiligheid voor u en iedereen rondom u.

Veiligheid met betrekking tot beglazing komt in het gedrang door:

  • Ongevallen: bv. kinderen in scholen, mensen in openbare gebouwen, senioren in rusthuizen, ...
  • Extreme weersomstandigheden en aardbevingen
  • Inbraak
  • Vandalisme en onrust
  • Explosies en terrorisme
  • Spontane glasbreuk
Als glas vandaag de dag zou zijn uitgevonden, dan zou het illegaal zijn.

Lid van de glasindustrie

Een efficiënte oplossing voor inbraakvertraging

De Vink Window Films kunnen eveneens uw veiligheid verbeteren door het beschermen van uw eigendom. De veiligheidsfolies helpen u om inbrekers af te schrikken door het meest cruciale wapen te elimineren: tijd. Het proces om binnen te breken langs een raam wordt door de veiligheidsfolies van Vink aanzienlijk verlengd, waardoor de kans vergroot dat de inbrekers het voor bekeken houden of gevat worden.

De hoogste bescherming bij explosies

Bovendien zijn de veiligheidsfolies van Vink uiterst efficiënt in het verhogen van de veiligheid bij explosies. Ze zullen immers verhinderen dat glasscherven in het rond vliegen, wat de voornaamste oorzaak is voor verwondingen.

Bescherm uw glas tegen graffiti en vandalisme

Niets erger dan te zien dat het glas van uw gebouw beklad is met graffiti of zuuretsen. Vaak wordt het glas eveneens bekrast met een scherp voorwerp. De veiligheidsfolies van Vink zorgen voor een vandalisme-proof oplossing. Deze stugge polyester folies dienen als opofferingslaag die nadien verwijderd kan worden, zodat uw glasoppervlak onaangeroerd blijft.

Getest volgens de strengste normen

De Vink veiligheidsfolies zijn getest volgens de strengste normen inzake veiligheidsbeglazing (EN12600), inbraakvertraging (EN356) en explosiewering (EN13541). Zo kunnen wij u zelfs voor de meest veeleisende veiligheidstoepassingen het ideale product voorstellen. Op deze manier kunt u alvast op beide oren slapen.

De Vink keuzewijzer

De ideale oplossing in slechts enkele kliks

Vind de ideale oplossing voor uw probleem met de Vink keuzewijzer. In slechts enkele kliks wordt u geleid naar het geschikte product voor uw project.

Probeer de Vink keuzewijzer hier

Producten in de kijker

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top