Een aanbevolen oplossing tegen vervaging en veroudering

Vervaging van kleuren wordt voor 40% veroorzaakt door UV-stralen voortgebracht door de zon. Hierdoor zullen de felle, levendige kleuren van bv. uw kledij, meubels en interieurdecoratie snel flets worden. Met de Vink Window Films weert u echter tot 99,9% van de schadelijke UV-stralen en vertraagt u zo het vervagingsproces aanzienlijk. Denk zo maar aan de tijdwinst en kostenbesparing die dit kan teweegbrengen in bv. de etalages van kledingwinkels, waarbij de kledij minder vaak vervangen zal moeten worden.

De vervaging van kleuren wordt echter niet alleen door UV-stralen veroorzaakt. Andere belangrijke factoren voor dit proces zijn warmte, luchtvochtigheid, zichtbaar licht, de kwaliteit van de te beschermen producten, chemische stoffen in de lucht, ... De Vink Window Films kunnen een oplossing bieden voor een groot deel van deze oorzaken, maar niet voor allemaal. Het vervagingsproces kan dus enkel vertraagd en nooit volledig gestopt worden.

De Vink keuzewijzer

De ideale oplossing in slechts enkele kliks

Vind de ideale oplossing voor uw probleem met de Vink keuzewijzer. In slechts enkele kliks wordt u geleid naar het geschikte product voor uw project.

Probeer de Vink keuzewijzer hier

De hoogste zonbeschermingsfactor voor uw huid

Persoonlijke gezondheid komt ook voor ons op de eerste plaats. De UV-wering van onze raamfolies kan hierin voor u een grote rol spelen. Studies tonen aan dat tot meer dan 80% van de melanomen veroorzaakt wordt door de schadelijke effecten van UV-stralen. Omdat de Vink Window Films tot 99,9% van de UV-stralen weten tegen te houden, worden zij aangeraden door de Skin Cancer Foundation.

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top