Optimale bescherming voor uw kostbare bezittingen

Ramen zijn één van de zwakke plekken in uw gebouw, waarlangs mensen met slechte bedoelingen makkelijk naar binnen kunnen. Dit vergt voor inbrekers quasi geen moeite en geeft ze al binnen enkele luttele seconden toegang tot uw eigendom. De Vink veiligheidsfolies kunnen dit echter verhelpen op een snelle en weinig ingrijpende manier. Deze kwalitatieve polyester folies blijven onzichtbaar op uw ramen en verhogen de tijd die nodig is om binnen te raken aanzienlijk. Deze kostbare tijd zorgt ervoor dat inbrekers al snel ontmoedigd worden om verder binnen te breken en verhoogt de kans dat ze effectief gevat worden.

Glasheldere veiligheid

De kwalitatieve veiligheidsfolies uit het Vink gamma zijn samengesteld uit hoogwaardig polyester dat volledig glashelder is. De speciale lijmlaag zorgt voor een diepgaande hechting op het glas, zodat de glasscherven bij elkaar worden gehouden wanneer het glas breekt. Met deze onzichtbare oplossing  verhoogt u de veiligheid in uw gebouw op een uiterst discrete manier. Dit zorgt ervoor dat inbrekers behoorlijk veel tijd verliezen bij hun inbraakpoging, waardoor ze het vaak snel voor bekeken houden en uw bezittingen optimaal beschermd blijven.

Getest en goedgekeurd

Al onze veiligheidsfolies zijn getest volgens de strengste normen in de markt. Op deze manier bent u zeker van de kwaliteit en kunt u op uw beide oren slapen wat betreft de veiligheid in uw gebouw. Voor inbraakvertraging worden de folies onderworpen aan de Falling Ball test (EN356), waarvoor de nodige certificaten beschikbaar zijn.

Raadpleeg onze experts voor meer info

Efficiënte inbraakvertragende oplossing

Bekijk de video die de efficiëntie van de Vink veiligheidsfolie aantoont als inbraakvertragende oplossing.

Aanbevolen producten

Wij bieden inbraakvertragende oplossingen voor

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top