De beste oplossingen voor een ideaal binnenklimaat

No place like home. Thuiskomen staat voor veel mensen gelijk aan zich comfortabel voelen. Woningen hebben vaak alsmaar grotere glaspartijen, waardoor het comfort in de zomer snel daalt wanneer de temperaturen stijgen door de binnenkomende zonnewarmte. De zonwerende Vink Window Films bieden de ideale oplossing voor dit probleem. Zij blokkeren de infrarood- en schadelijke UV-stralen, die de voornaamste vijand zijn van uw comfort. Als gevolg van deze raamfolies blijft het binnen niet alleen koeler en aangenamer, u zal ook kunnen besparen op uw energiekosten, doordat uw airco-installatie geen overuren moet draaien. Bovendien kan dit zonwerende effect bekomen worden quasi zonder in te boeten aan natuurlijk licht. Hierdoor wordt ook het aanzicht van uw woning gevrijwaard. Door het feit dat de Vink Window Films daarbovenop tot 99,9% van de schadelijke UV-stralen blokkeren, blijven de kleuren van uw meubels eveneens langer als nieuw.

Veiligheid en bescherming tegen ongewenste inkijk

Inbraakvertraging

Thuis is waar u al uw kostbare bezittingen bewaart, en die wil u graag beschermen tegen diefstal. De veiligheidsfolies van Vink verlengen het proces om binnen te breken langs een raam aanzienlijk, waardoor de kans vergroot dat de inbrekers het voor bekeken houden of gevat worden.

Privacy

Ook privacy is een belangrijk aspect dat ervoor zorgt dat u zich thuis voelt in een woning. Door een Vink raamfolie met zandstraaleffect of one-way-vision spiegelfolie aan te brengen op de ramen, wordt er op een snelle, elegante en decoratieve wijze ingegaan tegen ongewenste inkijk.

Oplossingen voor uw woning voor

Enkele interessante producten voor uw woning

Warmte- en UV-wering

Veiligheid

Privacy

Referentieprojecten

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top