Particuliere woning

Zonwering en bescherming tegen UV

No place like home. Thuiskomen staat voor veel mensen gelijk aan zich comfortabel voelen. Woningen hebben vaak alsmaar grotere glaspartijen, waardoor het comfort in de zomer snel daalt wanneer de temperaturen stijgen door de binnenkomende zonnewarmte. De zonwerende 3M™ Window Films bieden de ideale oplossing voor dit probleem. Zij blokkeren de infrarood- en schadelijke UV-stralen, die de voornaamste vijand zijn van uw comfort. Als gevolg van deze raamfolies blijft het binnen niet alleen koeler en aangenamer, u zal ook kunnen besparen op uw energiekosten, doordat uw airco-installatie geen overuren moet draaien.

Bovendien kan dit zonwerende effect bekomen worden quasi zonder in te boeten aan natuurlijk licht, door de 3M™ Window Films op basis van gepatenteerde nanotechnologie. Hierdoor wordt ook het aanzicht van uw woning gevrijwaard.
Door het feit dat de 3M™ Window Films daarbovenop tot 99,9% van de schadelijke UV-stralen blokkeren, blijven de kleuren van uw meubels eveneens langer als nieuw.

Veiligheid

Thuis is waar u al uw kostbare bezittingen bewaart, en die wil u graag beschermen tegen diefstal. De veiligheidsfolies van 3M™ verlengen het proces om binnen te breken langs een raam aanzienlijk, waardoor de kans vergroot dat de inbrekers het voor bekeken houden of gevat worden.

Privacy

Ook privacy is een belangrijk aspect dat ervoor zorgt dat u zich thuis voelt in een woning. Door een 3M™ raamfolie met zandstraaleffect aan te brengen op de ramen, wordt er op een snelle, elegante en decoratieve wijze ingegaan tegen ongewenste inkijk.

Video's

Neem makkelijk en vrijblijvend contact op met een van onze 3M Preferred Dealers, voor meer informatie over welke oplossing het best bij u past.

Klik hier
Back to top