Optimaal comfort voor een aangenaam bezoek

Tijdens de zomermaanden kan het in deze gebouwen al snel te warm worden, en dat heeft negatieve gevolgen voor het comfort van de bezoekers. De zonwerende raamfolies van Vink gaan deze oververhitting tegen, en kunnen eveneens de verblindende glans blokkeren. Zo wordt het er opnieuw aangenaam vertoeven. Vink Window Films kunnen ook in de winter de warmte binnenhouden door het isolerende karakter van de beglazing op te krikken. Ook op deze manier kan het comfort in een gebouw verhoogd worden. Dit alles laat zich dan ook voelen in uw portemonnee. Omdat in de zomer de airco minder overuren moet draaien en in de winter de verwarming op een lager pitje kan, bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur.

Verhoogde veiligheid en databescherming

Veiligheid en explosiewering

In tijden van sociale onrust en terrorisme, zijn openbare ruimtes (stations, luchthavens, politiekantoren, bibliotheken, ...) of overheidsgebouwen (ambassades, gemeentehuizen, parlementsgebouwen, ...) vaak een doelwit. Bedreigingen kunnen zo uitmonden in vandalisme of zelfs bomontploffingen. Bij explosies is 75% van de verwondingen toe te schrijven aan oa. rondvliegende glasscherven. Vink Window Films kunnen deze scherven bij elkaar houden, vermijden dat ze verspreiden en het risico op verwondingen aanzienlijk verminderen. Zo verhoogt u de veiligheid voor uw bezoekers en uw medewerkers. Ook naar doorvalbeveiliging toe bieden wij u graag de meest geschikte oplossingen.

Contacteer ons voor het juiste advies voor uw gebouw

EMI shielding

Om aan een verbeterde databescherming te voldoen, om zo gevoelige informatie geheim te houden, bieden wij efficiënte EMI shielding oplossingen aan. Voor overheden kan dit van cruciaal belang zijn. Zo worden elektromagnetische signalen efficiënt geblokkeerd, zodat spionage onmogelijk wordt.

Graffiti en vandalisme

Overheidsgebouwen zijn vaak een populair slachtoffer voor vandalisme en graffiti, waarbij ramen en deuren beklad, bekrast of beschadigd worden. Onze veiligheidsfolies zorgen voor een duurzame opofferingslaag zodat het glas in perfecte staat blijft. Na een vandalismepoging kan de folie eenvoudig verwijderd en vervangen worden.

Oplossingen voor uw publieke ruimte of overheidsgebouw voor

Enkele interessante producten voor uw publieke ruimte of overheidsgebouw

Warmtewering

Veiligheid en anti-vandalisme

Privacy

Raamdecoratie

Referentieprojecten

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top