Een economische en ecologische investering

Met traditioneel glas zal de zon een kantoorgebouw op korte termijn sterk doen opwarmen. Deze warmte is nefast voor de productiviteit van je werknemers. Volgens onderzoek zou de ideale temperatuur op de werkplaats tussen 22°C en 25°C liggen. De zonwerende raamfolies van Vink gaan de oververhitting in het gebouw tegen en verbeteren het comfort van je medewerkers. Een bijkomend voordeel is dat de airco minder overuren zal moeten draaien. Het is namelijk 3 tot 4 keer duurder om jouw gebouw met 1°C af te koelen dan met 1°C op te warmen. Door de zonwerende raamfolies van Vink kan je dus aanzienlijk op je energiekosten besparen. Zie het dus als een economische én ecologische investering.

Maak het beter voor je personeel met Vink Window Films.

De juiste maatregelen voor een beter comfort dragen bij tot de productiviteit van jouw medewerkers.

Is de zon een echte spelbreker voor het werkcomfort in jouw bedrijf? Maar is het plaatsen van zonwering een te drastische verandering voor het aanzicht van je gebouw? Vink heeft een gamma transparante, zonwerende raamfolies. Deze blokkeren de hinderlijke UV- en infraroodstralen van de zon, terwijl het aan- en uitzicht van je gebouw gevrijwaard blijft. Zo krik je het comfort én de productiviteit op van jouw medewerkers.

Contacteer ons voor meer info over onze oplossingen

Zorg voor een aangename werkomgeving

Verblindende glans

Naast warmte brengt ook de zogenaamde "glare" van de zon de productiviteit van jouw werknemers in het gedrang. Om deze verblindende glans tegen te gaan, worden al snel de gordijnen of blinderingen gesloten, met als gevolg dat het natuurlijk licht wordt afgeblokt en dat er meer kunstlicht wordt aangestoken. Dat kan er zelfs voor zorgen dat het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf verhoogt. Blokkeer daarom de verblindende glans met een Vink Window Film, zodat de gordijnen open kunnen blijven en je werknemers met plezier komen werken.

Contacteer ons voor het juiste advies voor jouw kantoorgebouw

Privacy

Nood aan privacy in jouw kantoorruimte of vergaderzaal? Dit kan uiterst snel en efficiënt gecreëerd worden met een Vink Window Film. Kies je voor een one-way-vision spiegelfolie of ben je eerder gewonnen voor een zandstraaleffect, wat kan gecombineerd worden met uitgebreide decoratieve mogelijkheden? De keuze is aan jou. 

EMI shielding

Heeft jouw bedrijf gevoelige informatie die absoluut moet beschermd worden van de buitenwereld? Hou je kennis en intellectuele eigendom binnen het bedrijf met de Vink Window Films. Wij hebben oplossingen voor EMI shielding, waarbij elektromagnetische signalen geblokkeerd worden, zodat individuen met slechte bedoelingen geen kans krijgen.

Oplossingen voor jouw kantoorgebouw voor

Enkele interessante producten voor jouw kantoorgebouw

Privacy

Warmtewering en verblindende glans

Raamdecoratie

Veiligheid

Referentieprojecten

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top