Kantoorgebouw

Zonwering

Met traditioneel glas zal de zon een kantoorgebouw op korte termijn sterk doen opwarmen. Deze warmte is nefast voor de productiviteit van uw werknemers. Volgens onderzoek zou 22°C de ideale temperatuur op de werkplaats zijn. De zonwerende raamfolies van 3M™ gaan de oververhitting in het gebouw tegen en verbeteren het comfort van uw medewerkers. Een bijkomend voordeel is dat de airco minder overuren zal moeten draaien. Hierdoor kunt u aanzienlijk op uw energiekosten besparen. Zie het dus als een economische én ecologische investering.

Naast warmte brengt ook de zogenaamde "glare" van de zon de productiviteit van uw werknemers in het gedrang. Om deze verblindende glans tegen te gaan, worden al snel de gordijnen of blinderingen gesloten, met als gevolg dat er meer kunstlicht wordt aangestoken. Dat kan er zelfs voor zorgen dat het ziekteverzuim binnen uw bedrijf verhoogt. Blokkeer daarom de verblindende glans met een 3M™ Window Film, zodat de gordijnen open kunnen blijven en uw werknemers met plezier komen werken.
Natuurlijk licht bevordert immers de productiviteit van uw werknemers. Daarom heeft 3M™ nu een raamfolie ontwikkeld die het zonlicht breekt. Op die manier kan er meer natuurlijk zonlicht verder in de kamer worden gebracht, zodat u nog meer kan genieten van het natuurlijke licht. Bovendien zorgt deze raamfolie ook voor minder verblindende glans op de schermen. Dit alles komt het welzijn van uw werknemers alleen maar ten goede.
 

Privacy

Ook kan er in kantoorruimtes of vergaderzalen makkelijk en snel privacy gecreëerd worden met een 3M™ Window Film. Dit kan onder andere door een raamfolie met een spiegel- of een zandstraaleffect. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem makkelijk en vrijblijvend contact op met een van onze 3M Preferred Dealers, voor meer informatie over welke oplossing het best bij u past.

Klik hier
Back to top