Optimaal comfort voor een aangenaam verblijf

“Blokkeer tot 80% van de zonnewarmte voor een koelere patiëntenkamer”

Om de gezondheid van de patiënten en bewoners niet in het gedrang te brengen, kunnen rust- en ziekenhuizen vaak geen gebruik maken van een airco-installatie in de kamers. Zeker in de zomer kan dit leiden tot een waar serre-effect binnen, waardoor het comfort van de patiënten of bewoners er erg op achteruit gaat. De zonwerende Vink Window Films bieden een oplossing voor dit probleem. Infrarood- en schadelijke UV-stralen worden geblokkeerd, zodat het binnen aangenamer blijft. Dit zonwerende effect kan bovendien bekomen worden met een minimum aan lichtverlies, dankzij onze transparante oplossingen inzake warmtewering. Natuurlijk licht vermindert immers de kans op depressies en bevordert het revalidatieproces van patiënten.

Verhoog comfort en productiviteit van je zorgpersoneel

Niet alleen de patiënten, maar ook het zorgpersoneel staat op warme dagen in de frontlinie. Verpleegkundigen, verzorgers, opvoeders, kinderverzorgers en alle andere werknemers in de brede zorgsector ervaren vandaag al de gevolgen van warmere lentes en zomers. Ad hoc oplossingen zoals lichtere kledij en mobiele airco’s, die een hoop elektriciteit verbruiken, is dweilen met de kraan open. Zonwerende raamfolies van Vink zijn een gemakkelijk te implementeren oplossing die wel werkt. De raamfolies blokkeren niet alleen hinderlijke UV- en infraroodstralen. Vink Window Films houden tot 80% van de zonnewarmte tegen, terwijl het natuurlijke zonlicht behouden blijft. Ze zijn een betaalbare en efficiënte oplossing voor zorginstellingen om oververhitting tegen te gaan en de productiviteit van het personeel op peil te houden. Je maakt het beter voor je zorgpersoneel met Vink Window Films. Onze experten staan alvast voor je klaar.

De beste maatregelen voor het welzijn van patiënten en personeel

Verhoog de veiligheid

Patiënten of senioren zijn vaak moeilijk te been. Wanneer ze vallen tegen een raam of deur, kan het glas breken, met de nodige verwondingen tot gevolg. De kwalitatieve veiligheidsfolies van Vink houden de glasscherven bij elkaar, en minimaliseren zo de kans op verwondingen.

Contacteer ons voor het beste advies voor jouw zorginstelling

Privacy

Ook de privacy van de patiënten en van het personeel is belangrijk. Door een privacy folie van Vink aan te brengen op de ramen, wordt er op een snelle, elegante en decoratieve wijze ingegaan tegen ongewenste inkijk. Je kan hierbij oa. kiezen uit zandstraalfolies of folies met een one-way-vision spiegeleffect.

Oplossingen voor jouw zorginstelling voor

Enkele interessante producten voor jouw zorginstelling

Warmtewering

Veiligheid

Privacy

Raamdecoratie

Referentieprojecten

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top