Winkelpand

Zonwering en bescherming tegen UV

De schadelijke UV-stralen van de zon kunnen de producten in uw etalage snel doen vervagen. Of het nu gaat om vlees bij de slager, kleding in een modezaak of meubels in een interieurzaak. 3M™ Window Films blokkeren de schadelijke UV-stralen, waardoor het verkleuringsproces drastisch vertraagd wordt. Meer info over UV-wering vindt u hier.

Een tweede probleem is de hitte die door de zon afgegeven wordt. De winkelervaring van uw klanten kan ernstig lijden onder oververhitting. De zonwerende 3M™ Window Films zorgen voor een aangenamere temperatuur binnen en verbeteren het comfort van de klanten én winkelmedewerkers. Sterker nog, de warmte kan efficiënt geweerd worden zonder op te vallen, want 3M™ biedt transparante raamfolies aan die het aanzicht van uw pand vrijwaren en geen vervelende reflectie op de ramen geven.

Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat natuurlijk zonlicht het koopgedrag van uw klanten bevordert. Daarom ontwikkelde 3M™ een nieuwe raamfolie die het zonlicht breekt. Op die manier komt meer natuurlijk licht verder in de winkel, wat zorgt voor een optimale winkelervaring van uw klanten.
 

Veiligheid

Producten zichtbaar in de winkeletalage zijn een doelwit voor inbrekers. De veiligheidsfolies van 3M™ verlengen het proces om binnen te breken langs een raam aanzienlijk, waardoor de kans vergroot dat de inbrekers het voor bekeken houden of gevat worden.

Neem makkelijk en vrijblijvend contact op met een van onze 3M Preferred Dealers, voor meer informatie over welke oplossing het best bij u past.

Klik hier
Back to top