Zonwering en bescherming tegen UV

De schadelijke UV-stralen van de zon kunnen de producten in uw etalage snel doen vervagen. Of het nu gaat om vlees bij de slager, kleding in een modezaak of meubels in een interieurzaak. De Vink Window Films blokkeren de schadelijke UV-stralen, waardoor het verkleuringsproces drastisch vertraagd wordt.

Een tweede probleem is de hitte die door de zon afgegeven wordt. De winkelervaring van uw klanten kan ernstig lijden onder oververhitting. De zonwerende Vink Window Films zorgen voor een aangenamere temperatuur binnen en verbeteren het comfort van de klanten én winkelmedewerkers. Sterker nog, de warmte kan efficiënt geweerd worden zonder op te vallen, want Vink biedt transparante raamfolies aan die het aanzicht van uw pand vrijwaren en geen vervelende reflectie op de ramen geven. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat natuurlijk zonlicht het koopgedrag van uw klanten bevordert. Deze transparante zonwerende raamfolies zorgen daarom mee voor een optimale winkelervaring van uw klanten.

Veiligheid en raamdecoratie

Inbraakvertraging

Producten zichtbaar in uw winkeletalage zijn een doelwit voor inbrekers. De veiligheidsfolies van Vink verlengen het proces om binnen te breken langs een raam aanzienlijk, waardoor de kans vergroot dat de inbrekers het voor bekeken houden of gevat worden.

Contacteer ons voor het juiste advies voor uw winkel

Raamdecoratie

Laat uw winkeletalage opvallen in de massa door decoratieve folies aan te brengen op het glas. Speel met kleur en licht, breng promotionele boodschappen aan, ... Met onze decoratieve folies zijn al uw creatieve ideeën te verwezenlijken.

Oplossingen voor uw winkel voor

Enkele interessante producten voor uw winkel

Raamdecoratie

Warmte- en UV-wering

Veiligheid en inbraakvertraging

Referentieprojecten

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top