Kwalitatieve warmtewering voor een optimaal comfort

“Een goed binnenklimaat verbetert de productiviteit van je personeel met 10 tot 15%.”

De warmte veroorzaakt door de zon, heeft een negatieve invloed op de productiviteit en het comfort van je medewerkers. Een zonwerende raamfolie van Vink blokkeert tot 80% van de inkomende warmte, waardoor het binnen aangenamer wordt en je de tevredenheid en het comfort van je werknemers makkelijk kunt opkrikken. De optimale werktemperatuur ligt tussen 22°C en 25°C. Bovendien kan hinderlijke glans op de displayschermen van machines roet in het eten gooien voor een aangename werkomgeving en een gevaarlijke werksituatie creëren. Dit kan efficiënt opgelost worden met onze Window Films. 

Ook voor lichtstraten in kunststof

Lichtstraten zorgen voor natuurlijke lichtinval in jouw magazijn of productieruimte. Ze zijn echter vaak ook de oorzaak van overdreven hitte. Tel daar nog eens de stralingswarmte van machines bij, en je krijgt hoge temperaturen die kunnen leiden tot hittestress. Bovendien geven lichtstraten vaak een hinderlijke glans in magazijnen of productieruimtes. Warmte en zichtbelemmering hebben altijd invloed op de motoriek, scherpte en focus van een persoon. Oververhitting kan ervoor zorgen dat mensen minder scherp worden bij het hanteren van zware machines. Met gevaar voor ziekte, overbelasting en een grotere kans op werkongevallen die je ten allen koste wil vermijden. Zelfs voor lichtstraten uit acrylaat of polycarbonaat die in één richting gebogen zijn, heeft Vink de ideale oplossing die de zonnewarmte blokkeren en het zonlicht zachter maken.

Geen veiligheidsuitdaging uit de weg

Voor magazijnen en productieruimtes kunnen ramen een grote uitdaging vormen op het gebied van veiligheid. Zo kan bijvoorbeeld glas in een voedingsbedrijf ernstige veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Ook in labo’s en chemische bedrijven kunnen ontploffingen voor zware verwondingen zorgen. Vink Window Films verhogen voor jouw werknemers de veiligheid. Zij zorgen er immers voor dat de glasscherven bij elkaar worden gehouden en dat het risico op verwondingen tot een minimum herleid wordt.

Oplossingen voor jouw magazijn of productieruimte voor

Enkele interessante producten voor jouw magazijn of productieruimte

Warmtewering

Veiligheid

Referentieprojecten

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top