Geen uitdaging uit de weg

Voor fabrieken en andere productieruimtes kunnen ramen een grote uitdaging vormen op het gebied van veiligheid. Zo kan bijvoorbeeld glas in een voedingsbedrijf ernstige veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Ook in labo’s en chemische bedrijven kunnen ontploffingen voor zware verwondingen zorgen. Vink Window Films verhogen voor u en uw werknemers de veiligheid. Zij zorgen er immers voor dat de glasscherven bij elkaar worden gehouden en dat het risico op verwondingen geminimaliseerd wordt.

Kwalitatieve warmtewering voor een optimaal comfort

De warmte veroorzaakt door de zon, heeft een negatieve invloed op de productiviteit en het comfort van uw medewerkers. Een zonwerende raamfolie van Vink blokkeert een groot deel van de inkomende warmte, waardoor het binnen aangenamer wordt en u de tevredenheid van uw werknemers kunt opkrikken. De optimale werktemperatuur zou op ongeveer 22°C liggen. Ook voor lichtstraten en kunststof ondergronden hebben wij kwalitatieve oplossingen om de warmte efficiënt te weren.
Bovendien kan hinderlijke glans op de displayschermen van machines roet in het eten gooien voor een aangename werkomgeving. Dit kan eenvoudig opgelost worden met onze Window Films.

Oplossingen voor uw fabriek of productieruimte voor

Enkele interessante producten voor uw fabriek of productieruimte

Warmtewering

Veiligheid

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons nu

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top