Optimaal comfort voor een aangenaam verblijf

Om de gezondheid van de patiënten en bewoners niet in het gedrang te brengen, kunnen rust- en ziekenhuizen vaak geen gebruik maken van een airco-installatie in de kamers. Zeker in de zomer kan dit leiden tot een waar serre-effect binnen, waardoor het comfort van de patiënten of bewoners er erg op achteruit gaat. De zonwerende Vink Window Films bieden een oplossing voor dit probleem. Infrarood- en schadelijke UV-stralen worden geblokkeerd, zodat het binnen aangenamer blijft. Dit zonwerende effect kan bovendien bekomen worden met een minimum aan lichtverlies, dankzij onze transparante oplossingen inzake warmtewering. Natuurlijk licht vermindert immers de kans op depressies en bevordert het revalidatieproces van patiënten.

De beste maatregelen voor het welzijn van uw patiënten

Veiligheid

Patiënten of senioren zijn vaak moeilijk te been. Wanneer ze vallen tegen een raam of deur, kan het glas breken, met de nodige verwondingen tot gevolg. De kwalitatieve veiligheidsfolies van Vink houden de glasscherven bij elkaar, en minimaliseren zo de kans op verwondingen.

Contacteer ons voor het beste advies voor uw zorginstelling

Privacy

Ook de privacy van de patiënten of bewoners is belangrijk. Door een privacy folie van Vink aan te brengen op de ramen, wordt er op een snelle, elegante en decoratieve wijze ingegaan tegen ongewenste inkijk. We kunnen hierbij oa. kiezen uit zandstraalfolies of folies met een one-way-vision spiegeleffect.

Oplossingen voor uw zorginstelling voor

Enkele interessante producten voor uw zorginstelling

Warmtewering

Veiligheid

Privacy

Raamdecoratie

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons nu

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top