Minder hittestress meer comfort

Niets zo vervelend als eten en drinken en/of overnachten in een oververhitte horecazaak. Of het nu gaat om een hotel, een restaurant of een café, klantenbeleving is cruciaal. En een aangename omgeving en comfort van de bezoekers zijn hiervoor de sleutel. De zonwerende Vink Window Films kunnen hierbij helpen. Ze blokkeren immers het grootste deel van de infraroodstralen die kunnen zorgen voor hittestress. Hierdoor blijft de temperatuur in jouw horecazaak beter onder controle. Bovendien is er zo minder nood aan airco, zodat je eveneens kunt besparen op jouw energiefactuur.

Daarnaast blokkeren onze raamfolies eveneens de schadelijke UV-stralen van de zon. Deze zijn de voornaamste oorzaak van het verkleuringsproces van jouw interieur.  Geef de meubels, muren, vloeren, enz. in jouw zaak dus een langere levensduur met de Vink Window Films.

Dit alles is bovendien mogelijk zonder het aanzicht van jouw horecazaak aan te tasten. Onze transparante raamfolies bieden een hoge efficiëntie in warmtewering zonder een uitgesproken tint of spiegeleffect op de ramen te geven. Hierdoor kunnen jouw klanten toch nog genieten van natuurlijk zonlicht.

Privacy en raamdecoratie

Privacy

Klanten in een hotel hechten vaak ook veel belang aan hun privacy. Met onze spiegel- en/of zandstraalfolies is dit zo geregeld, zonder ingrijpende werken. Zo kunnen ze eindeloos genieten zonder ongewenste inkijk.

Contacteer ons voor het juiste advies voor jouw horecazaak

Raamdecoratie

Creëer sfeer in jouw horecazaak met onze decoratieve raamfolies. Speel met kleur en licht, breng promotionele boodschappen aan, ... Met onze decoratieve folies zijn al jouw creatieve ideeën te verwezenlijken.

Oplossingen voor jouw horecazaak voor

Enkele interessante producten voor jouw horecazaak

Raamdecoratie

Warmte- en UV-wering

Privacy

Referentieprojecten

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag verder

Back to top