Ziekenhuis of rusthuis

Zonwering

Om de gezondheid van de patiënten en bewoners niet in het gedrang te brengen, kunnen rust- en ziekenhuizen vaak geen gebruik maken van een airco-installatie in de kamers. Zeker in de zomer kan dit leiden tot een waar serre-effect binnen, waardoor het comfort van de patiënten of bewoners er erg op achteruit gaat. De zonwerende 3M™ Window Films bieden een oplossing voor dit probleem. Infrarood- en schadelijke UV-stralen worden geblokkeerd, zodat het binnen aangenamer blijft. Dit zonwerende effect kan bovendien bekomen worden met een minimum aan lichtverlies, dankzij gepatenteerde nanotechnologie van 3M™. Natuurlijk licht vermindert immers de kans op depressies en bevordert het revalidatieproces van patiënten. 3M™ ontwikkelde daarom eveneens een raamfolie die het zonlicht breekt, zodat dit verder in de kamer wordt gebracht. Het gebruik van kunstlicht daalt en iedereen kan blijven genieten van natuurlijk zonlicht.

Veiligheid

Patiënten of senioren kunnen moeilijk te been zijn. Wanneer ze vallen tegen een raam of deur, kan het glas breken, met de nodige verwondingen tot gevolg. De veiligheidsfolies van 3M™ houden de glasscherven bij elkaar, en minimaliseren zo de kans op verwondingen.

Privacy

Ook de privacy van de patiënten of bewoners is belangrijk. Door een 3M™ raamfolie met zandstraaleffect aan te brengen op de ramen, wordt er op een snelle, elegante en decoratieve wijze ingegaan tegen ongewenste inkijk.

Neem makkelijk en vrijblijvend contact op met een van onze 3M Preferred Dealers, voor meer informatie over welke oplossing het best bij u past.

Klik hier
Back to top