Rail - Trein & Tram

Zonwering en isolatie

In Europa wordt verwacht dat het treinverkeer exponentieel zal stijgen de komende decennia, en dat de trein dus, nog meer als nu, een gevestigde waarde wordt als duurzaam, snel en betrouwbaar transportmiddel. Om reizigers een aangename ervaring te bieden aan boord van de trein of tram, is het essentieel om het comfort binnenin de wagons op te waarderen. De zonwerende raamfolies van 3M™ bieden hiervoor de ideale oplossing, waarbij de inkomende warmtestraling wordt afgestopt, terwijl het natuurlijk zonlicht nog wel binnengelaten. Bovendien beschermen de 3M™ Window Films de passagiers en het interieur tegen schadelijke UV-stralen.

 

Veiligheid

Uiteraard is veiligheid in de treinen en trams van primordiaal belang. De 3M™ Window Films zijn getest en goedgekeurd volgens de strenge brandnormen die gelden voor de spoorwegsector.
Bovendien bieden de veiligheidsfolies van 3M™ een kwalitatieve bescherming tegen vandalisme en graffiti. Zo vermijden ze dat het glas bekrast wordt en dienen ze als "opofferingslaag" wanneer er graffiti of tags op de ramen wordt aangebracht, zodat het glas onaangetast blijft. Daarenboven houden de hoogwaardige veiligheidsfolies van 3M™ de glasscherven bij elkaar wanneer het glas zou breken. Dit om ongevallen en blessures te vermijden.

 

Neem makkelijk en vrijblijvend contact op met een van onze 3M Preferred Dealers, voor meer informatie over welke oplossing het best bij u past.

Klik hier
Back to top