Openbare ruimte of overheidsgebouw

Zonwering

Tijdens de zomermaanden kan het in deze gebouwen al snel te warm worden, en dat heeft negatieve gevolgen voor het comfort van de mensen. De zonwerende raamfolies van 3M™ gaan deze oververhitting tegen, en kunnen de verblindende glans blokkeren. Zo wordt het er opnieuw aangenaam vertoeven. 3M™ Window Films kunnen eveneens in de winter de warmte binnenhouden door het isolerende karakter van de beglazing op te krikken. Ook op deze manier kan het comfort in een gebouw verhoogd worden. Dit alles laat zich dan ook voelen in uw portemonnee. Omdat in de zomer de airco minder overuren moet draaien en in de winter de verwarming op een lager pitje kan, bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur.

Veiligheid

In tijden van sociale onrust en terrorisme, zijn openbare ruimtes (stations, luchthavens, politiekantoren, bibliotheken, ...) of overheidsgebouwen (ambassades, gemeentehuizen, parlementsgebouwen, ...) vaak een doelwit. Bedreigingen kunnen zo uitmonden in vandalisme of zelfs bomontploffingen. Bij explosies is 75% van de verwondingen toe te schrijven aan oa. rondvliegende glasscherven. 3M™ Window Films kunnen deze scherven bij elkaar houden, vermijden dat ze verspreiden en het risico op verwondingen aanzienlijk verminderen. Zo verhoogt u de veiligheid voor uw bezoekers en uw medewerkers.

Neem makkelijk en vrijblijvend contact op met een van onze 3M Preferred Dealers, voor meer informatie over welke oplossing het best bij u past.

Klik hier
Back to top