Een economische en ecologische investering

Met traditioneel glas zal de zon een kantoorgebouw op korte termijn sterk doen opwarmen. Deze warmte is nefast voor de productiviteit van uw werknemers. Volgens onderzoek zou 22°C de ideale temperatuur op de werkplaats zijn. De zonwerende raamfolies van Vink gaan de oververhitting in het gebouw tegen en verbeteren het comfort van uw medewerkers. Een bijkomend voordeel is dat de airco minder overuren zal moeten draaien. Hierdoor kunt u aanzienlijk op uw energiekosten besparen. Zie het dus als een economische én ecologische investering.

Zorg voor een aangename werkomgeving

Verblindende glans

Naast warmte brengt ook de zogenaamde "glare" van de zon de productiviteit van uw werknemers in het gedrang. Om deze verblindende glans tegen te gaan, worden al snel de gordijnen of blinderingen gesloten, met als gevolg dat het natuurlijk licht wordt afgeblokt en dat er meer kunstlicht wordt aangestoken. Dat kan er zelfs voor zorgen dat het ziekteverzuim binnen uw bedrijf verhoogt. Blokkeer daarom de verblindende glans met een Vink Window Film, zodat de gordijnen open kunnen blijven en uw werknemers met plezier komen werken.

Contacteer ons voor het juiste advies voor uw kantoorgebouw

Privacy

Nood aan privacy in uw kantoorruimte of vergaderzaal? Dit kan uiterst snel en efficiënt gecreëerd worden met een Vink Window Film. Kiest u voor een one-way-vision spiegelfolie of bent u eerder gewonnen voor een zandstraaleffect, wat kan gecombineerd worden met uitgebreide decoratieve mogelijkheden? De keuze is aan u. 

EMI shielding

Heeft uw bedrijf gevoelige informatie die absoluut moet beschermd worden van de buitenwereld? Hou uw kennis en intellectuele eigendom binnen het bedrijf met de Vink Window Films. Wij hebben oplossingen voor EMI shielding, waarbij elektromagnetische signalen geblokkeerd worden, zodat individuen met slechte bedoelingen geen kans krijgen.

Oplossingen voor uw kantoorgebouw voor

Enkele interessante producten voor uw kantoorgebouw

Privacy

Warmtewering en verblindende glans

Raamdecoratie

Veiligheid

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons nu

Heeft u een vraag of een specifiek project? Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top